Ga naar de inhoud
hondensalon olsene logo

About me

Vanuit mijn passie voor de natuur en de dieren is in 2018 4Anim-all ontstaan. Ik streef naar een zo natuurlijk/ecologisch mogelijke manier van leven voor mezelf en mijn dieren. Zo vond ik het ook niet meer dan normaal om ook in mijn praktijk zo ecologisch mogelijk te werk te gaan. Goed voor onze dieren en het milieu!

Naast mijn passies voor de natuur en de dieren, heb ik ook nog een derde passie: creatief aan de slag zijn. Ook deze kon ik in mijn praktijk verweven en zo zijn de handmade intelligentiepuzzels voor grote honden en tal van natuurlijke handgemaakte productjes ontstaan. Zie brainwork4largedogs en producten. Ook onze natuurlijke orthopedische hondenkussens zijn ook een product van onze creativiteit, deze kan je terugvinden in onze webshop.https://www.natuurlijkehondenkussens.be/natuurlijke-hondenkussens

Ervaring en opleidingen:
Ik ben in 2013 afgestudeerd als trimster en pensionuitbater. Erna liep ik stage bij een hondengedragsdeskundige. In 2017 en 2018 ben ik afgestudeerd als hondeninstructeur I & II. In 2020 als Kynologisch instructeur.
In 2019 behaalde ik mijn diploma tot acupressurist voor dieren en diploma yoga teacher. In 2020 ben ik afgestudeerd als dierenartsassistente.
Daarnaast volgde ik nog tal van kortlopende opleidingen en workshops zoals T-touch I & II, gedragsproblemen bij oudere honden, telepathisch communiceren met dieren,…

Momenteel zijn wij verder aan het studeren tot Integraal Voedingsdeskundige (bij Centrum Natuurgeneeskunde en Voeding bij Dieren – Kelly Cogen natuurgeneeskundeenvoedingbijdieren.com ) voor hond en kat om jullie viervoeter op natuurlijke wijze zo goed mogelijk te ondersteunen bij gezondheidsproblemen of preventief. Vanaf 2025 zullen er consultaties geboekt kunnen worden hiervoor. 

Ik vind het heerlijk om al deze diensten/activiteiten/producten te kunnen aanbieden in mijn praktijk, al mijn passies samengevat vormen 4Anim-all: een natuurlijk/holistisch dierencentrum.

Annelies 

Nieuwe collega 

Laura versterkt deeltijds ons team sinds zomer 2023 in het trimsalon.

Opleidingen Laura: afgestudeerd in 2022 aan de Dier- en Landbouw Technische Wetenschappen optie Dier, afgestudeerd als Trimmer in 2023. Laura studeert momenteel ook nog verder tot hondeninstructeur. 

copyright Elisabeth Desomer