Ga naar de inhoud
hondensalon olsene logo

Trimsalon gespecialiseerd in grote honden (met dikke ondervachten)

Vanaf heden ook kleine honden

Ons trimsalon is gespecialiseerd in het trimmen/verzorgen van grote honden. Het trimsalon is volledig uitgerust met de nodige comfort aangepast aan grote honden. Er is een groot bad voorzien die met een hydraulisch liftsysteem naar beneden en omhoog kan en een schuifluikje zodat de hond er bijna maar hoeft in te wandelen. Een grote trimtafel hebben wij ook voorzien die eveneens werkt met een hydraulisch liftsysteem.

Wij werken ecologisch. Ideaal voor hondjes met huidproblemen (zie ecologisch trimsalon).

Gratis puppygewenning aan het trimsalon voor pups onder de 12 weken.

Nieuw!

Wegens toenemende vraag naar het ecologisch verzorgen van de kleine(re) honden(rassen), hebben we besloten om vanaf heden ook de kleinere hondjes welkom te heden in het trimsalon van 4Anim-all.  Ik ben een ietwat ‘atypische’ trimster en knip de vachten liever niet te kort maar laat ze liefst zo lang en natuurlijk mogelijk als kan.

Dit wil ik dan ook doortrekken naar de kleinere rassen. Alle hondjes groot of klein zijn welkom vanaf heden maar hierbij worden vachten zoals Maltezer, Yorkshire, Cocker,… niet volledig kortgeknipt of geschoren maar gewoon bij getopt/geëffileerd. Er wordt verwacht dat bij deze rassen de vacht in goede conditie is zodat scheren zeker niet aan de orde dient te zijn. De honden worden grondig geborsteld/ontklit, bij geëffileerd, pootjes geknipt, nagels,… erna ecologisch gewassen en als laatste drooggeblazen.